torsdag 7 april 2016

Målare i Västerås

Bor du i Västerås och är på jakt efter en målare så finns det ett stort antal bra alternativ. Nedan har jag lista en del av dem med en kort presentation av respektive målare.

Henrik Lång Måleri

Henrik Lång Måleri sätter högt värde i att skapa personliga relationer kunderna där de i varje enskild affär gör sitt  yttersta för att tillfredsställa de behov som kunden har. De utför alla i branschens olika arbetsmoment med en målsättning av att hålla en hög kvalitet och en nöjd kund.

Englunds Måleri 

Behöver du hjälp med färgsättning, textilier, målning eller möblering åtar vi oss tjänster från företag i alla storlekar, kommuner och landsting, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi erbjuder Flexibla lösningar med totalansvar inom traditionellt måleri samt även bland annat fönsterrenovering, fogfria golv och färgsättning. Som privatperson kan du genom rot-avdrag dra av upp till hälften av arbetskostnaden när du anlitar oss. gäller för villor, bostadsrätter och fritidshus.

MåleriCenter

MåleriCenter erbjuder helhetslösningar inom måleri. Våra kunder väljer oss för en professionell vägledning från start till mål i sina projekt. Vi levererar helhetslösningar, duktiga målare som har kunden i centrum samt kvalitet och garantier för utfört arbete.




Inga kommentarer: